Здравейте!!! Аз мисля че е добре ФВ да купи Алфа стига да запази дизайна и линията на марката Алфа и да вдигне качеството на изработка на ходова част,двигатели,електроника,оборудване и т.н.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Volkswagen купува Alfa Romeo?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от AR147 Покажи съобщениеДа прави си ,ама ако качиш Голф 2 и Голф 4 един до друг мисля също няма да видиш огромен напредък.
За съжаление крайния потребител няма такъв достъп до автомобилите и за него всичко живее във форумите ,вестнци и списания.И ако Фиат Стило за някои е копие на Голф за други е напредък,вкарал много от екстрите на високия клас при компактните хечбеци.
Темата е кръговрат,но съм сигурен че Алфа ще изгуби много от истинските си фенове ако Ваг ги погълне.
Е затова пиша тук и си губя времето, защото не ми е все тая, но на Фиат им е все тая, при това от доста години вече. Не им дреме за феновете. За това ми е все тая къде ще отиде Алфа Ромео. Повече от това което е убита като марка няма накъде да бъде.
Очевидно на фиат вече им е все тая за Алфа и затова не наливат пари в нея.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе БОби, между Г1 и Г5 нали знаеш че разликата е само в пластмасите. Та с кво се гордеят викаш?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИ къде е другаде?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщениеИма ли смисъл да се надъхваме с празни приказки и сектантски клишенца?Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеЗначи и ти си сбъркал марката и трябва да си купиш Хюндай щото по сектантската логика излиза, че и 159 е по-скапана от 75И да ти кажа честно за времето си и за инженерните решения вградени в Алфа,75 е доста по-кола от 156 и 159
159 има всичко което имат съвременните коли,докато друга кола като 75 тогава не е имало,е те там е разликата
---------- Post added at 10:05 ---------- Previous post was at 10:02 ----------
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТи колко мотора на ФВ си отварял?
П.С.А по въпроса за разликите м/у Г1 и Г5,според мен са доста,все пак съм имал Дерби/на годините на Г1/,Г2 и сега наблюдавам от 6 години Г5Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Честито на печелившитевчера ВАГ финализираха купуването на 90.1% от Италдизайн Джуджаро
http://carscoop.blogspot.com/2010/08...rchase-of.htmlAlfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
еекстра....бързо изкупувайте лостчетата за фарове от моргите, че от догодина-дефицит ....всичкото врътки по алфите ще тръгнат...156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Ама още ли някой вярва на тези спекулации Великите Вагени ще ли да си купят Алфа Ромео.Тези "некъдърници" Фиат с радост ще им я подарят даже
.
Италдизайн Джуджаро поне да успее да им оправи великите и невероятно бързи фейслифнати Голфове или да им викаме Ритмо звучи по добре.
No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве)
e46 328Ci (чорбаджийска кола)
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеАбе БОби, между Г1 и Г5 нали знаеш че разликата е само в пластмасите. Та с кво се гордеят викаш?
Първите новини за покупката на Италдизайн Джуджаро излязоха към края на миналата година, значи има доста време преди евентуалната покупка на Алфа.по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеТи колко мотора на ФВ си отварял?
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеИ къде е другаде?Last edited by Bobi_33; d.m.y г., 21:56.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment